TotAlzir@: PREMIS XV CONCURS ESCAPARATISME A ALZIRA

miércoles, 23 de diciembre de 2015

PREMIS XV CONCURS ESCAPARATISME A ALZIRA

  • El Concurs d’Escaparatisme es consolida con un dels esdeveniments més importants per als comerciants de la ciutat.

     Ahir es va celebrar l’acte de lliurament de premis als guanyadors i guanyadores del XV Concurs d’Escaparatisme a la ciutat d’Alzira, el qual ha batut el rècord respecte a l’any passat i ha arribat a 97 participants.
Com va apuntar la regidora de Comerç, Isabel Aguilar, “És important que, consecutivament, haja augmentat el nombre de participants i també el nivell dels expositors. Els comerciants cada vegada s’esforcen més en els detalls i cada any sembla més difícil elegir els guanyadors i guanyadores. És tan alt el nivell, que estem estudiant incloure un altre premi per a successives edicions”.

Enguany ja es va incloure una novetat: la votació a través de xarxes socials, com per exemple Facebook, per tal d’augmentar els premis i la participació ciutadana. Per a adonar-se de l’abast que ha tingut esta ultima edició del Concurs d’Escaparatisme, sols hem de fixar-nos en les dades d’eixa pàgina de Facebook, ja que ha obtingut 10.706 “me gusta”, l’esdeveniment ha sigut 8.668 vegades compartit i ha tingut un “abast de publicació” de 147.986 persones. Sens dubte unes dades a tindre molt en compte per a les següents edicions. 

Aguilar també va felicitar i agrair a tots els participants la seua implicació en el concurs i la seua assistència a l’acte de lliurament de premis. Així mateix, va tindre paraules d’agraïment a tot l’equip de persones que fan possible que este concurs es duga a terme.
La regidora de Comerç i l’alcalde, Diego Gómez, varen ser els encarregats de donar els premis als guardonats, els quals foren els següents:

1r premi: 800 € + estand gratuït per a la Fira Comercial ALZIRA OBERTA, per a Frutas y Verduras Clara
2n premi: 500 €, per a Vanity
3r premi: 300 €, per a Moneries
Premi “Enginy”: 150 € per a, Cafeteria Llibreria Entre Llibres
Premi “Gràcia”: 150 €, per a Bialcanet
3 accèssits de 150 €, per a: El Celler, Reclam Editorial i Reme Sierra.
2 Premis Votació Popular de Facebook de 150 €, per a: Roba Infantil Maduixa i Vanity



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.