TotAlzir@: Alzira celebra amb gran èxit el I Mercat Artesanal Nadalenc i la Fira Jove de Nadal

viernes, 25 de diciembre de 2015

Alzira celebra amb gran èxit el I Mercat Artesanal Nadalenc i la Fira Jove de Nadal


La plaça Major d’Alzira ha sigut testimoni d’una de les activitats amb més participació en les Festes Nadalenques, fins al moment. Durant 5 dies ha estat ubicat el “I Mercat Artesanal Nadalenc” en la nostra ciutat amb productes d’alimentació, artesania, joguets, activitats infantils i la presència del Pare Noel en el seu estand particular, rebent a grans i menuts.
Per part de l’organització, Alvaro Vayarri, declara estar molt satisfet per la gran quantitat de públic quei ha visitat la plaça Major, i que han fet les seues compres de Nadal, regals, o han participat de les activitats programades durant els dies de mercat. “Els venedors se’n van molt contents per la gran acceptació que han tingut els seus productes i també del carinyo amb què els alzirenys han rebut este nou projecte, que esperem que siga una constant d’ara en avant.”

Recordem que fins a 35 llocs de venda, atraccions i activitats infantils han omplit la plaça Major d'Alzira, entre el 19 i el 23 de desembre, en la primera edició del Mercat Artesanal Nadalenc, organitzat per la Regidoria de Festes. Isabel Aguilar, regidora d’esta àrea, vol agrair a tot els veïns i visitants, haver sigut part de l’èxit d’esta iniciativa, que no sols ha superat les expectatives sinó que s’ha viscut un ambient festiu i nadalenc en la ciutat.
També cal destacar la gran participació, en la vesprada del dimecres 23, en el Parc Pere Crespí, en “La fira Jove de Nadal” en la qual els menuts de casa han disfrutat de l’ambient nadalenc i les activitats infantils que s’han instal·lat en la la zona, juntament amb la visita del Pare Noel, que ha despertat molts somriures i al mateix temps l’admiració de les xiquetes i xiquets que s’acostaven a ell, a demanar els seus desitjos per al dia de Nadal.
Segons Aguilar: "Des de la Regidoria de Festes estem convençuts que d’ara en avant, Alzira pot ser un referent en els àmbits festius i comercials, tenint en compte l’èxit de les ultimes iniciatives que s’han posat en marxa en la nostra ciutat. I el Nadal pot ser una data ineludible, en els calendaris de tots els alzirenys, per a la gent de la Ribera i de les comarques veïnes".


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.