TotAlzir@: Es posa en marxa l'estacionament de vehicles en el solar del carrer Gabriela Mistral

martes, 15 de diciembre de 2015

Es posa en marxa l'estacionament de vehicles en el solar del carrer Gabriela Mistral

L'Ajuntament posa en marxa l'estacionament de vehicles en el solar del carrer Gabriela Mistral

Després de  la firma del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alzira i  les persones propietàries del solar del carrer Gabriela Mistral, duta a terme fa unes setmanes, ja s'ha condicionat el solar per tal que hi puguen estacionar els cotxes.
Amb esta actuació es pretén facilitar als conductors i conductores l'aparcament dels seus vehicles en esta zona d'expansió de la ciutat. Segons Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, "La finalitat de la firma del conveni és destinar el solar per a l'estacionament de vehicles".

S'ha evitat fer una important despesa en condicionar el solar; s'han adequat els accessos d'entrada i eixida de vehicles o s'ha consolidat el terreny.
"Som conscients que els dies de pluja esta zona d'aparcament pot quedar inutilitzada, però som realistes i pensem que no hem de destinar una elevada quantitat de diners a condicionar-lo. Es tracta d'una cessió temporal amb una clara finalitat: l'aprofitament d'ús urbà.

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística es continua treballant per tal de donar utilitat als solars del casc urbà, utilitat que a més permet comptar amb un entramat urbà en bones condicions i lliure d'espais abandonats i plens de vegetació incontrolada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.