TotAlzir@: GRAN EXIT DEL RETAULE DE NADAL AL GRAN TEATRE

miércoles, 23 de diciembre de 2015

GRAN EXIT DEL RETAULE DE NADAL AL GRAN TEATRE

 

Esta vespra s'ha realitzat com és tradicional el retaule de nadal a càrrec de les diferents seccions de la Societat Musical D’Alzira.
La orquestra i alumnes de cor, escola de musica i centre profesional Societat Musical d’Alzira han ompliment per complet el Gran Teatre de la ciutat d'Alzira en estes dates pre nadalenques. El concert dividit en tres parts s'ha iniciat amb els alumnes de Cor d’ensenyances profesional que han cantat els obres Corre corre al portalico, duerme negrit, Us volem desitjar: Bon Nadal, A Betlen me’n vull anar. dirigit per Loreto Petit
Abans de l'inici de la segona part s'ha entregat els diplomes dels guanyadors del XV Concurs de jóvens intèrprets, pujant a l'escenari dos dels tres guanyadors que estanban presents en l'acte Guillem Pla, Bernat guinyarella i David Torralba.

Ja en la segona part l'orquestra executá les obres Kinder Sinfonie i Leopold Mozart dirigit per Josep Ribes. Ja per a finalitzar, arribá el moment més esperat per una gran majoria, va ser el moment dels alumnes de cor ensenyances elementals que van interpretar el petit vailet, Adius-te Fideles, el Rabada i Màgrada el Nadal. L'acte finalitze amb la repetició de la cançó Feliç Nadal que va ser acompanyada pel públic assistent.










No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.