TotAlzir@: millora l’accessibilitat en quatre zones d’Alzira

jueves, 17 de diciembre de 2015

millora l’accessibilitat en quatre zones d’Alzira

Cent mil euros d'inversió de la Diputació per a millorar l’accessibilitat en quatre zones  d’Alzira
Alzira vorà millorada l’accessibilitat dels seus carrers en les pròximes setmanes. Amb una inversió de 100.000 euros, procedents de les ajudes de la Diputació, han començat les obres en la zona d'Albuixarres per a condicionar les voreres.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha manifestat que "Estes obres suposen la continuïtat de les realitzades en anys anteriors, amb la finalitat de millorar l’accessibilitat de tots els punts de la ciutat i, per suposat, en atenció a les peticions que ens han traslladat les persones residents d’esta zona, i en concret les veïnes i veïns amb mobilitat reduïda”.
Tant la quantia destinada a la millora de l'accessibilitat com les hores destinades per a executar-les, seguixen el compliment de les condicions que el nou govern va incloure en els plecs de condicions per a l'adjudicació d’estes obres.
Des del govern municipal es té el desig que “Esta millora facilite la mobilitat tant de les veïnes com dels veïns de la zona”, segons Fernando Pascual, que a més ha assenyalat que està previst que l'obra estiga finalitzada en dos mesos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.