TotAlzir@: El Nadal es viurà intensament en la plaça Major d'Alzira amb el I Mercat Artesanal Nadalenc

miércoles, 16 de diciembre de 2015

El Nadal es viurà intensament en la plaça Major d'Alzira amb el I Mercat Artesanal Nadalenc


Fins a un total de 35 llocs de venda ompliran la plaça Major d'Alzira, entre el 19 i el 23 de desembre, en la primera edició del Mercat Artesanal Nadalenc, organitzat per la Regidoria de Festes.
La finalitat és donar a la nostra ciutat ambient nadalenc, a la vegada incrementar les possibilitats de realitzar les compres per a estes dates tan senyalades. "És un complement més a la gran oferta comercial que tenim a Alzira. Un punt de trobada no sols per a fer compres, també per a disfrutar de una sèrie de activitats nadalenques i espectacles per als més menuts de casa", ha declarat la regidora de l'àrea, Isabel Aguilar.

Articles de decoració per al Nadal, productes típics d'alimentació per omplir les taules estos dies, i artesania, entre les moltes propostes que oferix esta primera edició del mercat, a més de activitats per als més menuts com contacontes, animació, titelles, i el Pare Noel amb la seua caseta personal, per atendre totes les comandes de les xiquetes, els xiquets, i algun major, que també vullga acostar-se a formular-li els seus desitjos.
"Tenim dipositades totes les esperances que esta proposta siga positiva per tal de convertir-la en un referent cada Nadal en la nostra ciutat. Una data ineludible, en els calendaris de tots els alzirenys, per a la gent de la Ribera i de les comarques veïnes".
La regidora Isabel Aguilar, esta disposada a portar avant iniciatives a Alzira, fins ara inexistents, amb l'objectiu d'anar dotant-la d'esdeveniments que conviden tots els ciutadans  i veïns de les poblacións de la comarca, a participar de l'activitat comercial i festiva de la ciutat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.