TotAlzir@: L’AJUNTAMENT D’ALZIRA ACORDA L'EQUIPARACIÓ SALARIAL DE LES TREBALLADORES I TREBALLADORS TEMPORALS

sábado, 19 de diciembre de 2015

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA ACORDA L'EQUIPARACIÓ SALARIAL DE LES TREBALLADORES I TREBALLADORS TEMPORALS

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA ACORDA L’EQUIPARACIÓ SALARIAL DE LES TREBALLADORES I TREBALLADORS TEMPORALS I ASSUMIR LES PROPOSTES DEL PLA D’IGUALTAT EN MATÈRIA LABORAL
L’equip de govern i la part social en la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament d’Alzira ha acordat superar una de les grans injustícies que patien les seues treballadores i treballadors. Fins al moment, els treballadors amb menys de sis mesos de contracte percebien un 20% menys de salari que altres fent les mateixes tasques. Així mateix, també ha acordat assumir les mesures aprovades pel pla d’igualtat per tractar de superar les desigualtats de gènere i mesures de discriminació positiva.


Per part d’Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització: “hem donat un gran pas per restablir els drets de les treballadores i treballadors des de l’administració local. És voluntat del nou equip de govern anar superant els desequilibris que existien en l’Ajuntament, perquè ha de ser l’administració la primera a marcar les pautes per rescatar els drets de les treballadores i treballadors. Al llarg de la legislatura, i començant pels pressupostos del 2016, ja s’aniran introduint les primeres mesures correctores.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.