TotAlzir@: Votació popular millor aparador nadalenc

jueves, 17 de diciembre de 2015

Votació popular millor aparador nadalenc

Participa en la votació popular a través de Facebook per escollir el millor espacarate/aparador nadalenc dels comerços d'Alzira
Des de la Regidoria de Comerç es convida a totes les veïnes i veïns d'Alzira a participar en les votacions, a través del Facebook, per tal de designar el millor escaparate/aparador nadalenc entre tots els comerços de la ciutat que participen d'esta iniciativa.
El sistema de votacions és el següent:
"M'agrada" 1 punt
"Compartir" 2 punts
L'aparador guanyador correspondrà al comerç que obtinga la major puntuació de la suma total de punts, els de m'agrada i els de les comparticions. Pots participar fins el divendres 18 de desembre, a les 13 hores.

Per a la regidora de Comerç, Isabel Aguilar, és motiu de satisfacció la bona acollida que esta tenint el atorgar participació popular per escollir el millor escaparate/aparador nadalenc a Alzira.
Cal destacar que només es comptabilitzaran el "M'agrada" i les comparticions de les fotos que es realitzen des del mur d'IDEA.
Hi haurà dos premis de 150 euros  a la votació més popular del Facebook, que seran compatibles amb els premis del jurat tècnic.

   Tota la informació del concurs es troba en este enllaç http://bit.ly/1Mftxu1

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.