TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira concedix les Insígnies d’Or de la Ciutat a Mª Luisa Parrilla, Salvador Piera, Tejidos Gresa i a l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica

viernes, 18 de diciembre de 2015

L’Ajuntament d’Alzira concedix les Insígnies d’Or de la Ciutat a Mª Luisa Parrilla, Salvador Piera, Tejidos Gresa i a l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica

L’Ajuntament d’Alzira concedix les Insígnies d’Or de la Ciutat a Mª Luisa Parrilla, Salvador Piera, Tejidos Gresa i a l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica
La Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alzira, en sessió celebrada el 3 de desembre de 2015, va acordar concedir les Insígnies d’Or de 2015 a la músic Mª Luisa Parrilla, en la modalitat de Cultura; el sindicalista Salvador Piera, en la modalitat d’Activitats Diverses; l’empresa Tejidos Gresa, en la modalitat d’Activitats Empresarials, i a l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica (ADAFIR), en la modalitat d’Humanisme.
La imposició d’esta distinció tindrà lloc el pròxim 30 de desembre, durant el plenari institucional que se celebrarà a la Casa Consistorial, posterior a l’acte cívic de celebració de l’entrada del rei Jaume I a la ciutat d’Alzira.


Mª Luisa Parrilla és professora de violoncel de l’Orquestra de Radiotelevisió Espanyola, plaça que ocupa des de l’any 1981. Com a solista de violoncel, ha actuat al llarg de la seua trajectòria amb l’Orquestra de Cambra de València i la Jove Orquestra de Cambra d’Espanya, entre altres, i va ser seleccionada per a participar en les classes magistrals que va impartir el violoncelista Mtislav Rostropovich.

La trajectòria de Salvador Piera ha estat vinculada al treball sindical, tant en Cartonajes Suñer com en Comissions Obreres, organització en la qual va exercir el càrrec de secretari de Formació i Cultura en la Comissió Executiva de CCOO-PV. Ha sigut secretari i patró de la Fundació Formació i Ocupació del País Valencià (FOREM-PV) i de la Fundació d’Estudis Sociolaborals (FEIS), a més de participar en moltes altres entitats i organitzacions relacionades amb la defensa dels drets dels treballadors.

Tejidos Gresa és una empresa dedicada des de fa més de 100 anys a la venda al detall de tota classe de tèxtils, entre els quals destaca el dedicat a la indumentària valenciana, com ara teles i manteletes de fallera. Ubicat al c/ Faustino Blasco, és un comerç de referència per als alzirenys.


L’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica (ADAFIR) es va constituir l’any 2002 per un grup de persones afectades per la malaltia, en aquells moments poc coneguda a Espanya. Treballen per a aconseguir una major conscienciació de la malaltia en la societat, i servixen de suport a les accions sociosanitàries plantejades en l’àmbit sanitari. L’any 2005 iniciaren, en col·laboració amb l’Hospital de la Ribera, les Jornades de Fibromiàlgia de la Ribera, que enguany han arribat a la XI edició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.