TotAlzir@: La plaça de bous de Valencia s'ompli de música

lunes, 16 de mayo de 2016

La plaça de bous de Valencia s'ompli de música


    Imagen
  • Entre juny i octubre hi ha deu concerts acordats en l’arena del carrer de Xàtiva
  • Les cites confirmades fins a hui son: el 22 de juny, Manuel Carrasco, el concert de la cantautora i compositora mexicana Ana Gabriel,  arribarà a la plaça de bous de València el 14 d'octubre entre altres.


La Diputació de València, a través de l'àrea que dirigeix Toni Gaspar, ja va avançar la intenció d'obrir la plaça de bous als ciutadans més enllà dels festejos taurins que es programen cada temporada. La idea és que el recinte del carrer de Xàtiva s´unisca a l'oferta turística i el circuit cultural de la ciutat amb la promoció de tot tipus d'esdeveniments socioculturals i musicals, entre altres accions.

En aquesta línia, trobem una dinamització musical en la plaça amb una desena de concerts acordats entre juny i octubre, entre els quals s'inclouen dos festivals o concerts múltiples.
El cartell musical de la plaça de bous, que seguirà sumant artistes en les pròximes setmanes, inclou les figures principals del panorama musical espanyol, des de Manolo García fins a Alejandro Sanz passant per Ana Belén, Víctor Manuel, Miguel Ríos i Joan Manuel Serrat i el seu directe «El gusto es nuestro».
La programació arranca dijous 26 de maig amb el concert de Manolo García, que inicià l'abril la gira «Todo es ahora» amb un directe que arreplega els temes del seu darrer treball i els grans clàssics de l'artista barceloní, així com els èxits d’El Último de la Fila, banda que va crear al costat de Quimi Portet.
Dos dies més tard arribarà a València Amaral amb la seua gira «Nocturnal», que engloba fins a vint-i-set concerts a Espanya i Amèrica Llatina.
Ja el juny, el dia 17, la plaça de bous acollirà el festival organitzat pel Coŀlectiu Lambda, amb l'actuació, entre altres, de Fangoria, Hidrogenesse, Nancys Rubias, La Prohibida i Guille Milkyway. Un dia després, l'escenari de la plaça l’ocuparà Malú amb la seua gira «Caos», i el 22 de juny serà el torn de Manuel Carrasco: són dos dels artistes espanyolss de moda i les cares més conegudes del jurat del programa televisiu La voz.
El mes de juliol està programat un altre dels concerts més esperats de la temporada, el d'Alejandro Sanz. El músic espanyol, amb més de 25 milions de còpies dels seus discos venudes a tot el món, es troba en plena gira «Sirope vivo 2016».
Un altre dels grans del panorama musical espanyol, Enrique Bunbury, estrenarà setembre en la plaça de bous, dins de la gira «Mutaciones», en la qual el cantant aragonés presentarà el seu projecte Unplugged.
El dia 11 del mateix mes arribarà el torn del violinista espanyol d'origen libanés i ascendència alemanya Ara Malikian.
El setembre musical de la plaça de bous el clouran Ana Belén, Víctor Manuel, Miguel Ríos i Joan Manuel Serrat amb el directe «El gusto es nuestro», una deliciosa vetlada de cantautors en què es repassarà una part de la història musical recent amb els grans èxits dels quatre artistes.
Les cites confirmades en l’arena del carrer de Xàtiva fins a hui acaben amb el concert de la cantautora i compositora mexicana Ana Gabriel, coneguda com la diva d'Amèrica. Ana Gabriel arribarà a la plaça de bous de València el 14 d'octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.