TotAlzir@: Aumenten en mes de 50.000 € les subvencions a les entitats esportives locals d'Alzira en 2015/16

miércoles, 25 de mayo de 2016

Aumenten en mes de 50.000 € les subvencions a les entitats esportives locals d'Alzira en 2015/16














La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, després de cinc anys de disminuir-ne la quantitat, ha augmentat les subvencions dedicades a les entitats esportives de la nostra ciutat, que ascendixen a 80.000 €.
Les subvencions estan reglamentades però també han estat consensuades i acordades pel Consell Assessor d’Esports en sessió celebrada el 19 de maig, i van dirigides a la promoció de l’esport de base i als programes anuals de funcionament i manteniment de les entitats esportives.

L’equip de govern d’Elena Bastidas, durant els anys de bonança econòmica, no va tindre la consideració d’augmentar proporcionalment les ajudes per al foment de l’esport de base a les entitats esportives locals. A més, en la passada legislatura, en l’època de crisi, les ajudes patiren una retallada desproporcionada, i es van quedar pràcticament a la meitat. A açò s’afegix l’eliminació per part del PP de les Escoles Esportives Municipals, per la qual cosa el foment de l’esport base a la ciutat d’Alzira ha recaigut principalment en els diferents clubs de la localitat.
La regidora d’Esports, Aida Ginestar, afirma que l’aposta de l’equip de govern és el foment de l’esport de base, no només per l’esport en si, sinó pels valors de vida saludable, valors socials com la integració i d’altres que redunden en el benefici de la salut física, mental i social de les persones.

I afegix la regidora: “Com que valorem positivament la gran labor dels diferents clubs, que considerem tan necessària, i coneixent la seua realitat diària que, de vegades, suposa dificultats econòmiques per a tirar endavant els seus projectes, hem considerat des de la Regidoria d’Esports l’augment de 53.000 € respecte les subvencions del passat exercici.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.