TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alzira organitza una xarrada sobre “Alimentació Saludable Infantil”

viernes, 20 de mayo de 2016

L’Ajuntament d’Alzira organitza una xarrada sobre “Alimentació Saludable Infantil”

El Departament de Sanitat de l'Ajuntament d'Alzira, amb la col·laboració del Departament de Salut de l’Hospital de la Ribera, ha organitzat una xarrada saludable sobre “Alimentació Saludable Infantil”, que se celebrarà el dia 7 de juny a les 11 hores en el col·legi Ausiàs March d’Alzira. Els ponents seran: la Dra. Mª Carmen López, pediatra del Departament de Salut de la Ribera, i la Dra. Lorena Dolz, pediatra del Departament de Salut de la Ribera.

L'alimentació dels escolars i dels preescolars està sent objecte d'atenció creixent a causa de l'increment en la incidència d'obesitat i sobrepés en l'edat pediàtrica. Es planteja així la necessitat d'intervenir en els hàbits dietètics i d'estil de vida de la població infantil, per poder corregir a temps idees i costums poc saludables.

Esta xarrada té com a objectiu que els xiquets i xiquetes coneguen les bases d'una nutrició saludable, és a dir, quins aliments són saludables i quins s'han de consumir amb molt poca freqüència; quantes menjades cal realitzar al dia i com cal distribuir la ingesta d'aliments.
D'altra banda, es vol aconseguir que l'estil de vida dels menuts siga menys sedentari, més dinàmic i actiu, promovent l'activitat física diària i l'esport en el temps d'oci.
Estos dos aspectes són essencials per a poder proporcionar un context saludable que repercutisca en el seu adequat creixement físic i emocional.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.