TotAlzir@: CARCAIXENT DECLARA LA CIUTAT LLIURE DE DESNONAMENTS

jueves, 26 de mayo de 2016

CARCAIXENT DECLARA LA CIUTAT LLIURE DE DESNONAMENTS

Ahir, dimecres 25 de maig de 2016, en sessió de ple celebrada en l'Ajuntament de Carcaixent, i a proposta de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de la Ribera Alta, es va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals una moció que en primer lloc insta al govern d'Espanya i al Govern Valencià, en la seua futura Llei de l'Habitatge, a aprovar una sèrie de mesures que inclouen les conegudes com “Les 5 de la Pah”:  Dació en pagament retroactiu
  Lloguers asequibles
  Stop desnonaments
  Parc d'Habitatge públic
  Subministraments bàsics garantits


En la mateixa moció l'Ajuntament es compromet a engegar mesures de caràcter social des del municipi amb la participació d'entitats locals: socials, bancàries i d’altres a través de la creació d'una Comissió Antidesnonaments que faça front a una situació d'emergència habitacional que pateix la ciutadania.


Les PAH’s tenim 3 principis fonamentals en el nostre moviment: l'assessorament col·lectiu, l’apartidisme i la gratuïtat.

La PAH Ribera Alta agraeix el suport mostrat de tots els grups municipals, però instem a tota la ciutadania a vigilar i exigir l'engegada de l'acordat. Solament el moviment ciutadà garantirà l'efectivitat de l'acord en el ple de l'Ajuntament de Carcaixent.


Aquest instrument, al costat de la resta d'alternatives, han de servir per a enfortir la lluita contra l'agressió de la banca i suposar un pas avant en el dret a l'habitatge i una vida digna

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.