TotAlzir@: pilota valenciana. Kevin, Sergi i Pablo Salvador campions del Caixa Popular de promeses

martes, 24 de mayo de 2016

pilota valenciana. Kevin, Sergi i Pablo Salvador campions del Caixa Popular de promeses


  • Kevin, Sergi i Pablo Salvador campions del Caixa Popular de promeses

En una gran final han aconseguit guanyar per 60 a 45, a l’equip de Martí II de Moncada, Julián de Torrent i Manel de Murla, en el trinquet Eusebio de Sueca que hui ha presentat una gran imatge, amb quasi 300 persones. El trinquet de la Ribera Baixa ha sigut l’escenari de les finals de tecnificació d’escala i corda, patrocinades per l’entitat bancària valenciana, Caixa Popular. En la final s’enfrontaven dues dels millors equips de la “II Lliga promeses Caixa Popular”, Martí II del CPV Borbotó, Julián del CPV Beniparrell i Manel del CPV Murla davant l’equip de Kevin CPV Faura, Sergi CPV Agost i Pablo Salvador del CPV Borbotó.
Els primers jocs van ser molt igualats però els nervis i la pressió per alçar el títol van començar a aparèixer en alguns jugadors. La càtedra donava com a favorit a l’equip de Martí II, capdavanter de la primera fase, però
enfront tenien a un dels campions d’aquesta competició de la temporada anterior, Kevin de Borriol. Després de la igualtat inicial l’equip de Kevin, comença a distanciar-se en el marcador, amb un gran pegada i mostrant-se molt més segur i compacte que els seus rivals, que van acusar la condició de favorits. L’equip de Martí II, ho va intentar però no poden amb els seus rivals que aconsegueixen quatre jocs d’avantatge i col·loquen el 55 a 35. Martí II, el millor del seu equip apreta en el tram final intentat la remuntada i se situen 55 a 45, però l’equip de Kevin de Borriol, Sergi d’Agost i Pablo Salvador de València, aconsegueixen l’últim joc i el títol d’aquesta categoria, demostrant en la final, que han sigut superiors en totes les línies als seus rivals.

Els responsables de la Federació de Pilota Valenciana, de Caixa Popular, de l’Ajuntament de Sueca, l’Ajuntament de Borriol, l’Ajuntament d’Agost lliuren els trofeus als finalistes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.