TotAlzir@: LA BIBLIA DEL CICLOTURISME A CARCAIXENT

viernes, 20 de mayo de 2016

LA BIBLIA DEL CICLOTURISME A CARCAIXENT


Carcaixent M’agrada organitza la presentació del llibre “España en bici” escrit pel veí de Carcaixent Paco Tortosa.
El 1983 Paco Tortosa va escriure “España en bici”, la primera publicació que proposava viatges en bicicleta per Espanya, fets de manera assossegada, poètica i sensual. El llibre va tindre un gran èxit i es van fer fins a tres edicions, convertint-se en una obra de referència per a tots els amants del cicloturisme d’alforges.
Ara, més de 30 anys després, fa una nova versió, revisitant totes aquelles rutes i afegint una gran quantitat de fotografies i mapes, convertint el que era una guia pràctica de viatge, en un llibre fet per a contemplar-lo, tot i mantenint la informació necessària per a mamprendre cadascuna de les 28 rutes que el formen. El llibre està publicat per l’editorial carcaixentina Edicions 96.
Carcaixent M’agrada, en el seu interès d’acostar al veïnat les propostes culturals que es fan a Carcaixent, organitza aquesta presentació per al dissabte 21 a les 19.00 al magatzem de Ribera. L’activitat pretén donar a conèixer el llibre, però també el patrimoni de Carcaixent a tots els assistents.
La manera de viatjar de Paco Tortosa, aproximant-se al paisatge de manera respectuosa i observadora coincideixen plenament amb la filosofia de Carcaixent M’agrada, de conèixer allò que tenim a prop per a fomentar-ne l’estima i garantir-ne la conserv

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.