TotAlzir@: VIDEO/ Minuto de silencio por la muerte de Rosa Ruano en accidente de trabajo en Alzira

jueves, 19 de mayo de 2016

VIDEO/ Minuto de silencio por la muerte de Rosa Ruano en accidente de trabajo en Alzira



En el matí d'avui s'ha realitzat un minut de silenci en la porta de l'ajuntament d'Alzira en record de la dona morta, Rosa Ruano, ahir en un accident laboral a Alzira. L'alcalde, Diego Gómez ha donat lectura del següent manifest:

“En el  darrer plenari del 27 d’abril  llegiem una declaracio de l’Ajuntament d’Alzira am motiu del dia internacional de la salut i seguretat en el treball, i el primer de maig, dia del treballador, alhora que lamentavem que en aquell diez s’havia produit un accident  laboral greu en la nostra ciutat. Malauradament hui ens  concentrem per la mort en el seu lloc de treball de la treballadora dela planta de reciclatge de residuos Rosa Ruano.
Davant d’ aquesta situacio des de l’Ajuntament d’Alzira volem trasladar a la societat i a totes les adminidtracions la necessitat d’un canvi de rumb en la prevencio de riscos laborals, donat que la precarietat laboral esta afectat la seguretat en el treball.

D’igual manera recordem a les traballadores i els treballodors que van morir o van perdre la salut mentres es guayaven la vida  i ens comprometem a lluitar per acabar amb la precarietat, la desigualtat i les injustes condicions de treball que es troben despres dels accidents i les malalties d’origen laboral”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.