TotAlzir@: L'Ajuntament d'Alzira enceta un Pla d’Actuació Municipal per aconseguir l’excel·lència en la gestió

miércoles, 18 de mayo de 2016

L'Ajuntament d'Alzira enceta un Pla d’Actuació Municipal per aconseguir l’excel·lència en la gestió


L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Recursos Humans i Organització, pretén establir un ambiciós Pla d’Actuació Municipal que servisca per avaluar, fixar objectius i aconseguir un grau d’excel·lència en la gestió. Una ferramenta que pocs ajuntaments han pogut posar en marxa. La primera passa, dins el pla de formació intern recentment aprovat, és l’elaboració de memòries de gestió per a aplegar a l’elaboració d’aquest Pla.

A tal efecte, a partir del dilluns 23 començarà el taller d’elaboració de memòries de gestió, que ha de servir per identificar àmbits d’actuació i com aconseguir arribar als objectius plantejats, quantificant valors i comprovar els seus resultats. Aquesta formació s’ha pogut realitzar amb la col·laboració de la Diputació de València. Aquest taller, adreçat a tècnics i tècniques municipals, estarà impartit per Josep Maria Ferré, un dels referents en la gestió de personal municipal, i que ha estat gerent i coordinador de Qualitat en l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat i, a més a més, ha obtingut diversos reconeixements i premis per la seua tasca.
Per a Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització: “des de l’Ajuntament d’Alzira hem adoptat tota una sèrie de mesures per tal de fomentar la formació en tots els seus àmbits de les treballadores i treballadors, per a garantir un servei més eficient a la ciutadania i també per facilitar les carreres professionals dels empleats públics. La formació lligada al lloc de treball i al desenvolupament personal i professional dels empleats és una necessitat imprescindible per a garantir l’òptima prestació dels serveis públics a la ciutadania. Contribueix a millorar la qualitat del treball, però també és un instrument de motivació i compromís personal, de creació de cultura i de valors, de progrés personal i professional, i de transmissió i conservació del coneixement”.
El Pla de Formació Intern de l’Ajuntament d’Alzira 2016, amb l’aspiració de ser una eina útil per a avançar en el camí de la modernització de la gestió municipal i aconseguir una administració eficaç dedicada al servei de la ciutadania, arreplega accions formatives vinculades a eines de gestió de serveis, manteniment d’edificis municipals i
instal·lacions esportives, coneixement  dels registres específics del llenguatge administratiu i elaboració de documents, sensibilització d’assetjament sexual o per raó de sexe, prevenció de riscos laborals, així com altres relacionades amb la gestió econòmica, l’actualització legislativa, l’administració electrònica, aplicacions i noves tecnologies en general.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.