TotAlzir@: El solar de la plaça de Cartonatges es convertirà en una canxa esportiva

lunes, 23 de mayo de 2016

El solar de la plaça de Cartonatges es convertirà en una canxa esportiva

El solar de la plaça de Cartonatges es convertirà en una canxa esportiva
L'Ajuntament d'Alzira continua signant convenis de cessió amb els propietaris de solars de la nostra ciutat, amb la finalitat de donar-los ús i dignificar l'entramat urbà.
La frenada del boom immobiliari ha deixat molts solars en un estat d'abandonament, la qual cosa provoca una mala imatge a causa de que les males herbes que creixen en estos llocs.
Un dels objectius marcats des de la Regidoria de Gestió Urbanística és aconseguir, per mitjà de la signatura de cessió, que els propietaris dels solars cedisquen estos a l'Ajuntament.
L'últim solar que passa a formar part del llistat de solar cedits és l'annex a la plaça de Cartonatges.
Fernando Pascual, regidor de l'àrea, ha manifestat que "Hui començaran els treballs de neteja del solar per tal de instal·lar allí la canxa esportiva, una vegada acabades les tasques de neteja i muntatge de la canxa, els jóvens d'Alzira disposaran d'un altre lloc d'esplai on practicar l'esport".
L'objectiu és seguir amb la cessió de més solars per tal de dotar-los d'un ús per a les veïnes i veïns de la ciutat. Cal recordar que solars cedits fins ara són utilitzats com a zona d'estacionament de vehicles o per a ús d'associacions de veïns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.