TotAlzir@: Grups valencians capdavanters, La Raíz i Aspencat per a celebrar el 9 d’Octubre

jueves, 19 de mayo de 2016

Grups valencians capdavanters, La Raíz i Aspencat per a celebrar el 9 d’Octubre

  • La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha tancat els grups que encapçalaran el cartell del concert per a celebrar el 9 d’Octubre

Des de l’Ajuntament d’Alzira es pretén convertir la celebració del dia del poble valencià en una cita obligada de la tardor a Alzira, la comarca i al nostre País. Per això, enguany comptarem amb dos dels grups valencians capdavanters a l’actualitat musical: La Raíz i Aspencat.

La Raíz es formà al 2003 i ja ha enregistrat quatre discos. Ha eixit de gira extensament durant el 2014 i 2015, en suport de l'últim àlbum, Así en el cielo como en la selva (2013), amb el qual ha aconseguit èxits rotunds arreu de la geografia valenciana, estatal i en les seues primeres incursions a festivals d'estiu a Europa. Concert a concert, festival a festival i ciutat a ciutat, La Raíz ha revolucionat el panorama musical independent de l'estat espanyol amb una sorprenent compenetració amb el públic i un còctel explosiu de força, ràbia, festa i protesta.
Aspencat, després de deu anys dalt dels escenaris i amb més de 500 concerts, torna amb el seu nou treball Tot és ara, un disc amb el qual la banda explora nous territoris entre el reggae, el dancehall i el dubstep. Aspencat actuarà al concert de celebració del 9 d’Octubre a Alzira, mantenint intactes les seues senyes d’identitat, les quals els han convertit en una de les bandes més reconegudes a tot arreu.
El concert se celebrarà el 8 d’octubre al Recinte Firal d’Alzira i, a banda d’estos grups, es comptarà amb alguna altra formació que completarà el cartell, cosa que es comunicarà al seu temps.

Les entrades es posen a la venda dijous 19 de maig per la vesprada a Instanticket.es, amb un llançament especial de les primeres 2.000 entrades a un preu de 7 €. La resta d’entrades, fins a completar la capacitat, seran a 9 € de manera anticipada i a 12 € si es compra el mateix dia del concert. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.