TotAlzir@: CAMPAÑA SALVEM LES ESCOLES PÚBLIQUES EXPERIMENTALS PLURILINGÜES, EL GLORIA FUERTES

domingo, 22 de mayo de 2016

CAMPAÑA SALVEM LES ESCOLES PÚBLIQUES EXPERIMENTALS PLURILINGÜES, EL GLORIA FUERTES

AMPA CEIP Gloria Fuertes Alzira ha iniciado una campaña de recogida de firmas para SALVAR LES ESCOLES PÚBLIQUES EXPERIMENTALS PLURILINGÜES. #‎salvemplurilingüe‬
La petición que lleva muy poco tienpo en las redes sociales  ha conseguido 872 personas que la apoyan con su firma. 
La Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana ha decidit de forma unilateral finalitzar el projecte experimental d'ensenyament plurilingüe en anglés que es du a terme amb èxit a distintes escoles públiques de la Comunitat Valenciana (concretament al CEIP Gloria Fuertes d'Alzira, CEIP Costa Blanca d'Alacant, CEIP Bautista Lledó de Benidorm, CEIP Sanchis Yago de Castelló de la Plana, CEIP Vil·la Romana de Catarroja i CEIP José Soriano Ramos de Vila-real).

No hi ha hagut cap anàlisi ni seguiment dels seus resultats per part de la Conselleria ni s'ha aportat cap dada objectiva que justifique esta decisió. Ben al contrari, estos centres son un exemple d'innovació i investigació a l'educació pública, font d'inversions des de la Unió Europea en programes d'intercanvi i formació del professorat i un model de referència per a d'altres centres de tot el territori.
Les millores i conclusions d'estes escoles experimentals no només redunden en benefici dels propis centres sinó que són font de coneixement per a la formació de tots els xiquets i xiquetes del sistema públic i, per tant, són un gran benefici per a tota la societat en general.
Per això, amb esta petició demanem a Vicent Marzà, Conseller d'Educació de la GVA que, si realment vol un sistema educatiu de qualitat, continue amb el projecte experimental plurilingüe en anglés de forma indefinida en benefici de tota la comunitat educativa pública.
És moment de demostrar amb els fets que l'educació pública ha d'estar a l'avantguarda de la innovació educativa. La resta són paraules buides i discursos polítics que ens importen ben poc a les famílies que apostem per l'educació pública.
Creiem que és una petició objectiva i sensata, allunyada d'ideologies polítiques (en les que no tenim cap interés), i que esperem siga compartida per totes les persones que aposten per una educació pública de qualitat.
Esta petición será entregada a:
  • Conseller d'Educació de la Generalitat Valenciana
    Vicent Marzà

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.