TotAlzir@: Alzira gastará 50.000 € en adaptar el got de la piscina descoberta a la normativa actual

viernes, 27 de mayo de 2016

Alzira gastará 50.000 € en adaptar el got de la piscina descoberta a la normativa actual

L'equip de govern té marcada la prioritat de recuperar tot allò que presenta un estat en el que cal actuar.  Un exemple són les obres de condicionament que s'estan portant endavant en la piscina municipal descoberta, al camp d'esports de Venècia.
La falta de manteniment al pas dels anys ha acabat provocant que el got de la piscina tinga gran quantitat de clavills, la qual cosa ha derivat en que hi haja múltiples fugues d'aigua, és per això que s'està procedint a reparar-los i al temps s'aprofitarà per adaptar el got de la piscina a la normativa actual. Entre les millores hi ha que destacar la nova xarxa d'impulsors i "skimmers" per a facilitar la recirculació de l'aigua, i d'esta manera complementar els ja existents. També es va a revestir tot el got de la piscina, després de procedir a la seua impermeabilització.
Per a dur a terme totes estes millores d'adaptació de la piscina municipal descoberta s'han destinat 50.000 euros. Una vegada acabades les obres la piscina entrarà en funcionament, com cada estiu, perquè tot aquell ciutadà que vullga faja ús d'estes instal·lacions.  

1 comentario:

  1. Ya que están metidos en solucionar problemas el ayuntamiento debería gestionar mejor el acceso a las instalaciones y imponer el "derecho de Admisión" a quien no sepa convivir con los demás usuarios de las instalaciones

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.