TotAlzir@: Opinión: No s'ha complit l'horari que es va anunciar el dia de la inauguració de la biblioteca municipal d'Alzira

jueves, 22 de enero de 2015

Opinión: No s'ha complit l'horari que es va anunciar el dia de la inauguració de la biblioteca municipal d'Alzira


21 de gener i encara no s'ha complit (ni tan sols com horari especial per a l'època d'examens) l'horari que es va anunciar el dia de la inauguració de la biblioteca municipal d'Alzira.

El que més em crida l'atenció és que hui he llegit unes declaracions del concejal fardant de que han obert una sala independent durant l'època d'examens universitaris, però, de que serveix una sala independent que durant a setmana té quasi el mateix horari que la biblioteca? 

Encara no s'han enterat que no demanem més espai sino més horari? L'excusa que es donava l'any passat era que contractar o ampliar els horaris d'algun dels treballadors o treballadores no entrava en els pressupostos i que en 2015 ho arreglarien. Bo, pues ens han tornat a enganyar, ja estem a 2015 i l'horari no s'ha modificat.


Per últim també em té prou indignada que CAP partit polític de l'opsició s'haja preocupat per la biblioteca després de la inaguració, ni tan sols per a veure si en l'època d'examens s'havia ampliat l'horari o no. La veritat que em dona prou que pensar que ni per al partit que governa ni per a cap altre la biblioteca siga una prioritat, ni tan sols ara que estem prop de les eleccions...

A. H.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.