TotAlzir@: Sueca acull l’exposició combinada de literatura i fotografia “6.000 estúpids i 10 mes”

viernes, 23 de enero de 2015

Sueca acull l’exposició combinada de literatura i fotografia “6.000 estúpids i 10 mes”


            Ahir a la vesprada va tindre lloc, en l’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets, la inauguració de la mostra i presentació del llibre “6.000 estúpids i 10 mes”. “Este projecte va nàixer en la Safor, l’estiu de 2014, a partir d’una espècie de jornada literària que s’organitzava al Palau Ducal, en la qual s’ajuntaven cinc escriptors i cada un escrivia un conte. Llavors vam pensar fer un projecte combinant fotografia i literatura. Ens vam reunir els cinc fotògrafs i els cinc escriptors, i ens vam posar a treballar per parelles sobre una temàtica determinada”, ha explicat el fotògraf Francesc Vera, un dels participants en esta exposició que mostra una combinació de fotografies i textos creats per Rafa Gomar, Lliris Picó, Joan Olivares, Carles Mulet, Francesc Boronat, Pep Aparisi, Xavier Mollà, Paco Martí, Natxo Francés i el propi Vera. 

El resultat d’este treball conjunt es pot veure plasmat en un llibre editat per FotoEspaiGandia, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sueca, entre altres institucions. 


            A l’acte d’inauguració van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Cultura, Josep Navarro; els també regidors Raquel Tamarit, Salvador Giménez i Pilar Moncho; i el director de la sala d’exposicions, Conrado Meseguer; entre altres. “M’agradaria recomanar la visita a l’exposició i la lectura del llibre. Tots els que apreciem les diferents branques de la cultura, la força que té, disfrutarem llegint les imatges i veient els textos d’esta mostra. La meua enhorabona a tots els participants”, va assenyalar el regidor de Cultura, Josep Navarro. L’exposició podrà visitar-se, de 19 a 21 hores, fins al pròxim 1 de febrer. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.