TotAlzir@: EU-ALZIRA SUPERA LES 500 INICIATIVES MUNICIPALS EN AQUESTA LEGISLATURA

martes, 20 de enero de 2015

EU-ALZIRA SUPERA LES 500 INICIATIVES MUNICIPALS EN AQUESTA LEGISLATURA

EU-Alzira ha plantejat més de 500 iniciatives municipals durant aquesta legislatura: quasi 200 mocions, 180 preguntes, precs o interpel·lacions a l’equip de govern, més de 160 instàncies, a més d’altres tipus (recursos de reposició, al·legacions, reclamacions, etc.) .
El regidor i portaveu municipal del grup d’EU en l’Ajuntament d’Alzira, Ivan Martínez, ha ofert les dades i ha fet balanç de l’activitat institucional: “hem fet una intensa tasca de control de l’equip de govern, però, sobretot, hem destacat en el nostre treball de propostes. 

Gran part d’aquestes iniciatives han girat al voltant del que nosaltres considerem que ha de ser la prioritat de l’Ajuntament, donada la duríssima situació que estem patint una gran part de les veïnes i veïns: treball i promoció econòmica, serveis socials o l’educació i la cultura. Des d’EU podem dir que hem sigut el grup municipal més actiu amb sols un regidor.”
Al llarg del que portem de legislatura, des de juny del 2011 fins a 2014, EU ha presentat 191 mocions o propostes de resolució, la gran majoria, però, han sigut rebutjades o votades en contra per part de la Sra Alcaldessa i l’equip de govern del PP, que han imposat un mur de ferro a l’oposició. Això no obstant, algunes d’elles ha sigut l’equip de govern qui finalment les ha posat en marxa: des de les beques en les escoletes infantils, el banc de llibres de text, les borses de treball per a la neteja del riu... O bé, el temps ens ha donat la raó: l’exempció injusta de l’IAE a les grans empreses, gastos superflus, els PAIs de la Barraca d’Aigües Vives o la Garrofera, etc.
A més a més EU ha presentat més de 178 preguntes en els plens municipals, les comissions informatives o directament a les regidories, de control i fiscalització de l’activitat de l’equip de govern. També cal destacar altres iniciatives que hem anat presentat (més d’una vintena): recursos de reposició, al·legacions a programes o reglaments, esmenes, reclamacions a ordenances fiscals, etc.
A aquesta activitat institucional s’hauria de sumar les 164 instàncies demanant informació, informes o documentació; 466 intervencions en els plens; quasi 400 notes de premsa del grup municipal d’EU; la participació activa en els consells municipals, juntes d’administració i altres òrgans col·legiats, reunions en les distintes regidories i tècnics municipals per traslladar les nostres propostes, etc.

Tot plegat, conclou I. Martínez: “aquest ingent treball ha anat encaminat també a proposar les nostres alternatives a les polítiques que està duent a terme el PP, que és possible un altre model de ciutat, i continuarem en aquesta línia en els escassos quatre mesos que queden de legislatura.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.