TotAlzir@: Diego Gómez proclamat candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alzira

martes, 20 de enero de 2015

Diego Gómez proclamat candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alzira


El procés de primàries continua donat que Compromís és la única força política d’Alzira que ordenarà la llista mitjançant primàries obertes. Ahir dia 19, els candidats i candidates per a formar la resta de la llista es presentaren en acte públic celebrat a la Casa de la Cultura d’Alzira.
Dins del procés de les primàries per a triar la llista que concorrerà a les eleccions municipals del pròxim mes de maig, Compromís per Alzira va celebrar ahir dilluns un acte públic per tal de donar a conèixer a la ciutadania alzirenya els candidats i candidates que es presenten a les primàries obertes de Compromís.

En el mateix acte es va anunciar l’acord que es va produir a l’Assemblea local celebrada la mateixa vesprada de proclamar a Diego Gómez com a candidat a l’Alcaldia. Aquesta decisió es va prendre donat que Diego Gómez era l’únic candidat que s’havia presentat per tal d’encapçalar la llista de Compromís per Alzira.
Però el procés de primàries de primàries continua. Compromís és la única força política a la nostra ciutat que ha decidit ordenar la llista mitjançant primàries obertes a la ciutadania. Llista que s’ordenarà a les votacions que tindran lloc els dies 28, 29 i 30 de gener de manera telemàtica i el dia 31 de manera presencial. 
Per tal de practicar la democràcia oberta, la ciutadania alzirenya major de 16 anys encara està a temps de registrar-se per a formar part del cens electoral i així poder votar tant la candidatura local com la candidatura que Compromís portarà a les Corts. El termini finalitza el 21 de gener i només cal omplir un formulari de participació a la web, http://primaries.compromis.net. A la mateixa web es pot accedir a més informació dels candidats i candidates a la llista de les Corts i a la municipal.
L’acte va acabar amb els parlaments del Diego Gómez com a candidat a l’Alcaldia d’Alzira i amb el del Diputat de Compromís a les Corts Joan Baldoví.


Compromís per Alzira

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.