TotAlzir@: La Guàrdia Civil felicita els agents de la Policia Local d’Algemesí que van participar en l’“Operació Phone”

sábado, 24 de enero de 2015

La Guàrdia Civil felicita els agents de la Policia Local d’Algemesí que van participar en l’“Operació Phone”

  • L’operació va culminar amb la detenció de 20 individus per la comissió de diversos delictes d’estafa, falsificació documental, usurpació d’identitat, receptació i organització criminal. En esta operació policial van ingressar a la presó els sis membres que ocupaven la part més alta i activa de la cúpula, que ha quedat així desactivada.
  • Des de la Guàrdia Civil es reconeixen les aptituds, serietat, abnegació, professionalitat i entrega dels agents de la Policia Local d’Algemesí que han aconseguit dur a terme una operació plena de dificultats
El coronel cap de la Comandància de València de la Guàrdia Civil ha felicitat l’intendent  principal en cap, un inspector i sis membres més de la Policia Local d’Algemesí, entre oficials i agents, per la seua satisfactòria actuació en l’anomenada “Operació Phone”, que es va desplegar en unes quants localitats de la Comunitat Valenciana, entre elles  Algemesí, Alzira, Vinaròs, Alacant, Antequera i Jumilla.

Els agents locals, junt amb el personal de l’àrea d’investigació de les dependències del Port de Sagunt, van efectuar diverses gestions com a realització d’identificacions, detenció de vehicles, suport en la recerca d’implicats a la fuga i intervenció de divers material.

L’operació va culminar amb la detenció de 20 individus per la comissió de diversos delictes d’estafa, falsificació documental, usurpació d’identitat, receptació i organització criminal. En esta operació policial van ingressar a la presó els sis membres que ocupaven la part més alta i activa de la cúpula, que queda així desactivada.

Des de la Guàrdia Civil es reconeixen les aptituds, serietat, abnegació, professionalitat i entrega dels agents de la Policia Local d’Algemesí que han aconseguit dur a terme una operació plena de dificultats.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.