TotAlzir@: La nova Biblioteca no obri de 9 del matí a 9 com anunciaren ¿Fins quan la provisionalitat?

miércoles, 1 de octubre de 2014

La nova Biblioteca no obri de 9 del matí a 9 com anunciaren ¿Fins quan la provisionalitat?

Crec que sobren les paraules... Dijous 25, a la inaguració de la biblioteca es van repartir uns punts de llibre on ficava quin anava a ser l'horari d'aquesta de 9 a 21h de dilluns i divendres i de 9:30 a 14h dissabtes. El personal de la biblioteca ens va dir que aquest horari seria a partir del dia 1 d'octubre perquè fins a aquest dia serien jornades de "portes obertes". Hui he anat per a assegurar-me de que l'horari que l'Ajuntament d'Alzira havia publicitat començava desde demà, i quina ha sigut la meua sorpresa que m'he trobat el cartell que posa un horari totalment distint, més reduit que el de l'antiga biblioteca. Com que posa que es provisional, he preguntat que quan començaria l'horari que s'havia
publicitat, i m' han contestat que no tenien ni idea... Davant la situació d'impotència els he demanat un full de reclamacions i m:han dit que no en tenien, ue si volia posar una reclamació que ho fera en un full en blanc!!! Ens han tornat a enganyar, ens han donat una publicitat totalment falsa, s'han rist de nosaltres una vegada més!! És una vergonya!!!
Per cert, si anru ara i agafeu un punt de llibre ja no trovareu cap horari perquè els han retallat tots
Opinio de A. H.

1 comentario:

  1. Para poner una reclamación y exigir un horario decente de la biblioteca acudir al prop a por una hoja de reclamaciones o "instancia general" y entregarla allí mismo.
    Cuántos más mejor!

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.