TotAlzir@: Alginet començarà la segona fase de rehabilitació de la Casa de la Música per impartir el grau professional

martes, 28 de octubre de 2014

Alginet començarà la segona fase de rehabilitació de la Casa de la Música per impartir el grau professional


El passat dijous 23 d’octubre Jesús Boluda, alcalde d’Alginet, va signar amb el president de la Diputació, Alfonso Rus, l’últim conveni de l’acord amb la Diputació per tal de finançar la segona fase de rehabilitació de la Casa de la Música. Unes obres que van començar el passat mes d’abril i que una vegada finalitzades permetran impartir el grau professional.



En total, la Diputació de València ha finançat amb 200.000 € la rehabilitació. L’alcalde d’Alginet mostrava la seua satisfacció i explicava que “amb aquesta signatura la Diputació ens ha donat els 100.000 € que faltaven per acabar de rehabilitar la Casa de la Música per poder impartir el grau professional. És important, ja que els xiquets i les xiquetes que havien d’anar fora a estudiar, ara estudiaran al poble i això és beneficiós per a ells i per al poble”. Boluda afirmava que “estudiar el grau professional és una eixida a la crisi, ja que és una opció més de treball”.

Respecte a la finalització de l’obra, l’alcalde i regidor d’Educació i Cultura comentava que “m’agradaria que enguany començaren les obres i abans de l’estiu poder tenir-les acabades. L’obra que queda per fer és més senzilla que la primera fase, perquè es tracta de fer la sala d’assajos dalt de l’escola d’oficis. La primera fase era més delicada de fer, ja que per poder impartir el grau professional hi ha una normativa especifica que cal complir”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.