TotAlzir@: «Jugar a ser déus. El poder de la creativitat», primera conferencia dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2014

lunes, 20 de octubre de 2014

«Jugar a ser déus. El poder de la creativitat», primera conferencia dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2014

El 23 d’octubre comença el Cicle de Conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2014, amb el títol «Jugar a ser déus. El poder de la creativitat»,
El cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2014 comença el 23 d’octubre a les 19 hores, a la Casa de Cultura d’Alzira, amb la xarrada de Salvador Macip,  aquest prestigiós científic vindrà des del Regne Unit per a exposar-nos els pros i els contres dels principals avanços científics en què la biomedicina treballa actualment.
Són els temes que tracta en el seu llibre Jugar a ser déus, amb el qual va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2013. Precisament aquest llibre dóna títol enguany al cicle de conferències, «Jugar a ser déus. El poder de la creativitat», un cicle en el qual se’ns convida a reflexionar sobre els efectes de la creativitat humana, a vegades meravellosos i a vegades devastadors.

La llengua, la literatura, la guerra, el cinema... són alguns dels temes que s’hi tractaran, com podeu veure en el programa complet. Com sempre, el cicle és gratuït i està obert a qualsevol persona interessada, siga docent o no.
A més, està certificat pel CEFIRE de Xàtiva per a docents en actiu. La inscripció es pot fer des d’ací, punxant sobre el curs «Cicle de conferències: el poder de la creativitat».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.