TotAlzir@: L’exposició L’Or dels va-lencians Estarà oberta a la Casa de la Cultura fins dissabte 18 d’octubre

miércoles, 15 de octubre de 2014

L’exposició L’Or dels va-lencians Estarà oberta a la Casa de la Cultura fins dissabte 18 d’octubre


El dia 13 d’octubre, a les 20 hores a la Sala d’Exposicions 2, a la planta baixa de la Casa de la Cultura va quedar inaugurada l’exposició L’Or dels Valencians organitzada a Alzira per l’Associació Cultural Illa del Xúquer amb la col•laboració de la Coalició Compromís per Alzira i L’Ullal Cultural d’Algemesí.
Comptarem amb l’assistència dels autors, Alfons Sànchez Andrés i Jaume Ortiz i Poblador, que explicaren el contingut de l’exposició
que té com a motivació principal difondre el tractament fiscal que rebem els valencians i valencianes per part del govern central. S’ha tractat de presentar les dades oficials (cal recordar que les balances fiscals foren publicades pel Ministeri d’Hisenda l’any 2008) sense cap tipus d’interpretació subjectiva i fent-les accessibles a la gent de manera molt visual, per tractar de facilitar la comprensió dels resultats al visitant.
L’exposició permaneixerà oberta tota la setmana fins el 18 d’octubre, amb l’horari següent: De dilluns a divendres de 18 a 21:30 i dissabte d’11 a 13:30 h.

Associació Cultural Illa del Xúquer

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.