TotAlzir@: Lucía Espert Montaña guanya el concurs de cartells sobre la prevenció del consum de tabac a Alginet

viernes, 17 de octubre de 2014

Lucía Espert Montaña guanya el concurs de cartells sobre la prevenció del consum de tabac a Alginet


L’Ajuntament d’Alginet, a través de la UPCCA de la Mancomunitat de la Ribera Alta, va promoure una nova convocatòria del Concurs de Cartells “Prevenció del consum de tabac a la ciutat d’Alginet” amb motiu del Dia Mundial sense Tabac.
L’exalumna del Sagrat Cor de Jesús, Lucía Espert Montaña, ha estat la guanyadora del segon concurs. El seu cartell  s’utilitzarà a Alginet en la propera campanya preventiva de la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de la Mancomunitat de la Ribera Alta.
El lliurament dels premis s'ha dut a terme hui dimecres, 15 d'octubre, a  la sala d’actes de la Casa de Cultura. Els treballs presentats eren d'alumnes que l'any passat cursaven 6é de Primària. Des de l'Ajuntament i la UPCCA s'ha agraït la participació dels xiquets i les xiquetes i dels seus professors de Primària que amb l'esforç transmeten hàbits de conducta saludables.
El segon premi ha estat per Noelia Garrigues Catalan i el tercer per a Nora Cardona Quijal.
Les guanyadores han rebut de mans de l'alcalde d'Alginet, Jesús Boluda, un exemplar del llibre de Tirant lo Blanc i un bo de 20 banys per anar a la piscina coberta municipal i gaudir d'hàbits saludables.


Sònia Bosch

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.