TotAlzir@: Divendres, 24 d’octubre, es va celebrar el 3r Sopar Estellés a Alzira

lunes, 27 de octubre de 2014

Divendres, 24 d’octubre, es va celebrar el 3r Sopar Estellés a Alzira


La nit del passat divendres 24 d’octubre, es va omplir el bar Bon Vent per a celebrar el 3r Sopar Estellés a la Ciutat d’Alzira, sopar organitzat per l’Associació Cultural Illa del Xúquer per contribuir en la difusió de l’obra del poeta més important dels valencians dels darrers cinquanta anys.

Va començar l’acte Natura Colomer, Presidenta de l’Associació Cultural Illa del Xúquer agraint l’assistència, així com als que ha organitzat l’associació al llarg del mes que ara acaba (la presentació del llibre de Xavi Sarrià, l’exposició l’Or dels valencians i la conferència d’Enric Morera i el propi Sopar Estellés).
Una vegada els presents soparen, va començar l’acte d’homenatge a Estellés pròpiament dit, conduit per la companya Sara Garés. Iniciaren la recitació de poemes Josep Antoni i Alba Fluixà. També participaren un grup de joves poetes i, entre d’altres, es recitaren el  Mur del País Valencià, Els amants, Poema dedicat al seu pare o Cançó de Bressol.
Per acabar l’acte, varem gaudir de la interpretació de dos joves intèrprets de la nostra ciutat,  Kassandra Pérez i Sergi Colomer, integrants del grup Musicalm.
Associació Cultural Illa del Xúquer

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.