TotAlzir@: EU-ALZIRA DEMANA QUE ES CREE UNA BORSA SOCIAL PER AL PAGAMENT DE L’IBI

martes, 28 de octubre de 2014

EU-ALZIRA DEMANA QUE ES CREE UNA BORSA SOCIAL PER AL PAGAMENT DE L’IBI



  • EU-Alzira demana que en els pròxims pressupostos es contemple una borsa social per a ajudar a les famílies amb grans necessitats per al pagament de l’IBI.
  • Conside-rem que com a mínim de 100.000 euros (l’1% del que es recapta) i amb uns criteris clars de renda i de necessitats socials. 

Per a Ramón Vives, coordinador local d’EUPV-Alzira: “considerem positiu que el govern local haja reconsiderat algunes de les mesures que havia dut a terme fins ara (la pujada general del 10% de l’IBI) o bé algunes de les propostes que hem traslladat com la rectificació en les bonificacions de l’IAE (a les grans empreses) o l’establiment de descomptes a aquells que hagen apostat per energies netes i sostenibles.”
En canvi, segons R. Vives: “trobem a faltar més mesures socials en els impostos i tri-buts municipals. Com ara una ‘tarificació social’ en els preus i taxes públics pels serveis de l’Ajuntament o, sobretot, l’establiment d’una borsa d’ajuda al pagament de l’IBI. Des d’EU continuarem insistint en què això s’incloga als pròxims pressupostos del 2015.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.