TotAlzir@: El col-legi A.Xúquer celebrarà el 75 aniversari de la seua fundació al llarg d`aquest curs 2014-2015.

miércoles, 22 de octubre de 2014

El col-legi A.Xúquer celebrarà el 75 aniversari de la seua fundació al llarg d`aquest curs 2014-2015.


Per a celebrar-ho realitzarem un sopar d'alumnes i antics alumnes el dia 12 de decembre de 2014 en la sala COTONERA EVENTS d'Alzira a les 21:30 hores.
El sopar s'organitzarà amb taules que aniran distribuïdes per anys. A la recollida del tiquet, agradiríem que indicàreu que acabàreu els vostres estudis amb la finalitat que coincidiu amb els vostres companys.
Els tiquets es poden recollir en la Secretaria del Centre entre els dies 13 d'octubre i 21 de novembre, ambdós inclosos, en horari de 10:00 a 12:30 del matí. El preu del tiquet serà de 30 euros.

Agrairem l'aportació de fotografies i/o documents per a poder realitzar un DVD commemoratiu de làniversari i una exposició. Es podrà realitzar de dos formes:

1. Per correu electrònic : 75aniversari@axuquer.es
2. En paper per a ser digitalitzat i posteriorment es retornarà al propietari (en aquest cas en un sobre on conste el nom, l'adreça i el telèfon) i deixar-ho en la Secretaria del Centre.

La Comunitat Educativa anima a participar en la celebració del nostre 75 aniversari a tots els alumnes que han format i formen part del Centre, així com les families i tots els amics que han conegut l'Acadèmia Júcar.

1 comentario:

  1. No iban hacer un Colegio nuevo, donde ha quedado todo en agua de borraja, no creo que tengan categoría para tanto.

    ResponderEliminar

Gracias por tu comentario.