TotAlzir@: Alginet acollirà la gala final del IV Circuit Cajamar Ribera de Xúquer 2014

jueves, 16 de octubre de 2014

Alginet acollirà la gala final del IV Circuit Cajamar Ribera de Xúquer 2014



  • Alginet, seu del IV Circuit posarà punt final a aquest 2014

Divendres a les 20.30 h a la sala de la Caixa Rural d’Alginet ubicada al carrer de València núm. 13 se celebrarà la gala que dóna per acabat el IV Circuit Ribera de Xúquer.
Un circuit que va començar amb la gala de presentació a la sala d’actes de la Casa de Cultura d’Alginet i que al llarg de 14 proves ha  visitat pobles com Alcàntera de Xúquer, Benimodo, Gavarda, l'Alcúdia, Sumacarcer, Riola i més.

Aquest any el circuit tenia, com a novetat, el primer circuit de categories inferiors amb 73 xiquets que han fet el mínim de curses exigides. En aquest primer circuit han participat més de 1.550 corredors d’aquestes categories inferiors al llarg de les 14 proves.
Xavi Ausina, president del Club d’Atletisme d’Alginet, club responsable de l’organització, ha comentat que “a la gala s’entregaran els trofeus i les bosses a tots els corredors que han complit el total de les curses requerides. Serà una festa de l’esport on es podrà estar amb corredors d’elit. En finalitzar l’acte gaudirem d’un refrigeri per tancar el IV Circuit”.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.