TotAlzir@: L’Ajuntament d’Alginet renova dos cotxes de la Policia Local amb el rènting

jueves, 30 de octubre de 2014

L’Ajuntament d’Alginet renova dos cotxes de la Policia Local amb el rènting

La Policia Local d’Alginet ha canviat dos dels antics vehicles que tenia per altres dos nous gràcies a un sistema de lloguer. La modalitat del rènting permet al cos de la Policia Local d’Alginet renovar els dos vehicles llogats quan es fan vells o tenen alguna avaria.
La renovació i modernització dels dos vehicles permet millorar el servei de la Policia Local i la seguretat ciutadana, ja que es destinen a patrullar pel poble. Andrés Añó, regidor de Policia, explicava que “des de l’Ajuntament hem demostrat que ens ix més rendible
tenir aquest sistema de lloguer que tenir en propietat estos dos cotxes, ja que són vehicles que tenen molt de desgast. Es gasten molt les rodes, es peguen colps, es fan molts quilòmetres; ja que són vehicles que estan 24 hores sense parar. En el preu que paguem mensual entra tot, el manteniment complet, les rodes, etc. A més, si s’avaria, la companyia n’envia un de substitució fins a tenir reparat el nostre i, per tant, estem coberts en tot moment”.
A hores d’ara, la Policia Local d’Alginet té un parc mòbil de 2 turismes, 1 tot terreny, 1 furgoneta cedida per la DGT i 2 motocicletes. El tot terreny i les dues motocicletes són propietat de l’Ajuntament; ja que, com deia el regidor de Policia, “són vehicles que ja tenia l’Ajuntament i que tenen menys ús; per tant, no necessiten tant de manteniment”.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.