TotAlzir@: L'ordre del Ministeri sobre els índexs de l'IRPF per a 2015

jueves, 12 de mayo de 2016

L'ordre del Ministeri sobre els índexs de l'IRPF per a 2015

  • L’Ajuntament d’Alzira informa que el Ministeri d’Hisenda ha acordat la reducció del IRPF de 2015 a les activitats agrícoles afectades per la sequera.

L’any 2015, amb motiu de les temperatures anormalment altes, s’augmentaren els costos de producció en el regadiu a causa dels regs addicionals que hagueren de fer els llauradors per poder salvar les collites.

Des de l’Ajuntament d’Alzira, tenint en compte estes circumstàncies, es va aprovar al Ple ordinari del passat mes de gener, per unanimitat, una moció per la qual s’instava al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques l’aplicació del mòdul 0 en la declaració de l’IRPF, sol·licitant també al Ministeri la devolució del pagament de l’Impost de béns immobles de naturalesa rústica, corresponent a l’any 2015.
El passat 6 de maig el Butlletí Oficial de l’Estat va publicar l’ordre del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es reduixen per al període impositiu 2015, els índex de rendiment net per les activitats agrícoles i ramaderes afectades per circumstàncies excepcionals (article 1).
L’acord es concreta al terme municipal d’Alzira en la següent aplicació: Per al fruits cítrics 0’18 i per al fruits subtropicals, caqui, 0’26. Estos índex són d’aplicació per a la declaració de la renda de les persones físiques en les seues activitats agrícoles, per a l’any 2015.

Esta comunicació la fem extensiva a les associacions i sindicats agraris AVA- ASAJA, la Unió i a la Cooperativa Agrícola Alzicoop per al seu trasllat als interessats i interessades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.