TotAlzir@: La Regidoria de Serveis Públics i l’empresa Marmi ajuden a desembossar unes canonades a una família amb pocs recursos

lunes, 16 de mayo de 2016

La Regidoria de Serveis Públics i l’empresa Marmi ajuden a desembossar unes canonades a una família amb pocs recursos


 Recentment la Regidoria de Serveis Públics ha fet servir el conveni que l'Ajuntament d'Alzira té signat amb l'empresa Marmi, dedicada a l'extracció i neteja de canonades, albellons, tuberies i baixants, fosses sèptiques, etc.
Una família amb pocs recursos i que té la seua vivenda a la plaça d'Ana Sanchis ve arrastrant problemes de fortes olors des de fa temps, propiciades per l'embossament dels conductes que passen per darrere de les cases. Els més de seixanta anys d'antiguitat de les del clavegueram ha fet necessari una actuació per tal de donar una eixida a este problema.

La única solució era la de la neteja dels albellons, i és el que s'ha procedit a fer per part de l'empresa Marmi, d'esta manera des de Serveis Públics s'ha gestionat esta actuació per tal d'oferir ajuda a esta família amb necessitats.
El regidor de l'àrea, Fernando Pascual, ha recordat que "Les persones amb problemes d'embossaments en les tuberies que no poden costejar el cost de desembossar-les poden demanar l'ajuda necessària per tal de donar-li solució".

Este tipus de servici no té cap cost per a les famílies amb pocs recursos, fruit del conveni entre l'Ajuntament i l'empresa Marmi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.