TotAlzir@: La Nova Muixeranga assistira demà dilluns 6 d'octubre al plenari en l'Ajuntament d'Algemesí.

domingo, 5 de octubre de 2014

La Nova Muixeranga assistira demà dilluns 6 d'octubre al plenari en l'Ajuntament d'Algemesí.

El passat 30 de setembre tingué lloc l'últim plenari de l'Ajuntament d'Algemesí, on l'alcalde, Vicente Ramon García, va llençar uns comentaris infundats sense procedència declarada ni coneguda que ahir es publicaren també al Levante-EMV, en els quals se'ns acusava a la Nova Muixeranga de cedir la nostra seu per que es quedaren a dormir els antitaurins que havien vingut de fora del poble durant la Setmana de Bous. Aquesta acusació també es va ampliar a La Casa Cantonera. Totes aquestes acusacions son falses.

Aquestes dues associacions, a través d'aquest mitjà i d'altres
mitjans de comunicació fem i farem públic que les accions de l'alcalde està difamant, intentant crear malestar entre la gent del poble tot aprofitant uns fets que han causat divisió d'opinions entre els ciutadans i que demanem es retracte públicament d'aquestes acusacions sense fonaments i abocades amb l'única intenció de danyar la nostra imatge.

Des de la Nova Muixeranga sempre hem treballat per la cultura del nostre poble portant el nom d'Algemesí ben alt allà on hem actuat i respectant la gran diversitat d'opinions de tot el món. A més a més de treballar per bastir una associació cultural dinàmica i activa que reverteix la seua activitat en actes culturals per al poble d'Algemesí.

Per aquests fets, demanem a tots els membres de la colla que ens donen suport i ens acompanyen a assistir, amb una samarreta de la Nova, al plenari que tindrà lloc el pròxim dilluns 6 d'octubre a les 18:30h 

Moltes gràcies pel vostre suport.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.