TotAlzir@: Lluís el Sifoner torna a l’escenari per una bona causa

martes, 8 de julio de 2014

Lluís el Sifoner torna a l’escenari per una bona causa

El pròxim 27 de setembre el Gran Teatre d’Alzira acollirà el concert del nou disc “Cançons al Riu Rau”, de Lluís el Sifoner, juntament amb l’agrupació musical Ibn Jafadja de la societat musical d’Alzira. La recaptació serà íntegrament destinada a ajudar a l’associació alzirenya ProSub.
Aquest concert ha sigut organitzat per l'associació cultural Falla Sant Joan, amb la col•laboració de la Societat Musical d’Alzira i la regidoria de cultura.
Serà el segon concert que durà a terme el cantautor valencià des de l’any 1982, any en què gravà el seu últim disc.
Lluís el Sifoner suposà un abans i un després en el panorama musical valencià engegat durant la transició: Començà la seua tasca l’any 1973 amb el grup “Crit i Cant”, amb la dissolució del mateix va continuar valedor de la seua feina en solitari, que donaria els seus fruits el 1975 on quedà classificat en primera posició del III Festival de Cançó a la capital de la Costera. D'aleshores ençà la seua trajectòria s’intensificà arreu del País Valencià, amb una discografia assenyalada com el seu conegut “Tinc un mànec de tres pams i mig” (1976), si més no, la més emblemàtica, i d’altres com “La mare que els ha parit” (1978), “Llavors de l’Esperança” (1980) o “ Calla, dimoni!” (1982). Ara, després del seu darrer disc, El Sifoner torna amb el seu tarannà característic i ho fa amb la seua nova creació “Cançons al Riu Rau”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.