TotAlzir@: Compromís per Alzira reclama mesures de seguretat per a les torres amb cables elèctrics del Recinte Firal

viernes, 11 de julio de 2014

Compromís per Alzira reclama mesures de seguretat per a les torres amb cables elèctrics del Recinte Firal

El Recinte Firal serà inaugurat el proper 17 de juliol amb l’inici de les Festes de Sant Bernat. Hem observat que en el seu interior, molt prop de la zona per a practicar esport, hi ha varies torres amb cables elèctrics. També hi ha una en una vorera dels voltants.

Aquestes torres només compten amb una planxa metàl·lica baix per a evitar que la gent puga pujar. Des de Compromís per Alzira considerem que eixa planxa no és suficient perquè no evita que alguna o algunes persones puguen pujar a les torres amb el perill i el risc que pot suposar.


Sabem que el dijous es va reunir la Junta Local de Seguretat per tal de preparar les qüestions de seguretat en festes però desconeixem si aquest tema l’han tingut en compte. També cal considerar aquesta qüestió durant tot l’any donat que es tracta d’un espai obert on la gent podrà acudir a fer esport lliurement. Per tant cal prendre mesures definitives, no parxes puntuals.

Per això, des de Compromís per Alzira anem a adreçar-nos a Alcaldessa, al Sr. Regidor d’Urbanisme i al Sr. Regidor de Turisme i Festes per a que s’estudie i aplique el mètode més adient per a establir una zona de seguretat al voltant de les torres amb cables elèctrics per a evitar ensurts i disgusts innecessaris.


Adelaida Pau
Regidora Compromís per Alzira


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.