TotAlzir@: Moments de tensio en la asamblea veinal de l'Alquerieta “Açí no es pot viure”

jueves, 5 de mayo de 2016

Moments de tensio en la asamblea veinal de l'Alquerieta “Açí no es pot viure”

 Ahir a la vesprada es va realitzar a Alzira  l'Assemblea de veïns i veïnes del barri de l'Alquerieta organitzada per l'Associació de este veïnat. En aquest acte es va comptar amb la presència de gran número de representants municipals del actual equip de govern de l'Ajuntament d'Alzira, que assistiren per primer vegada a esta asamblea presidida per el seu nou president Ricardo Cuenca.


El números public asisten exposa preguntes, queixes i dubtes dabant del responsables politics, el alcalde, Diego Gómez, la vicealcaldessa, Isabel Aguilar, el regidor de Ocupació, Iván Martínez, el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, la regidora de Seguretat, Sara Garés, la regidora de Participació Ciutadana, Inmaculada Onrubia i la regidora de serveis socials, Marina Mir.

Els representats del  govern local han explicat alguns futurs proyectes a desarollar al barri de  l'Alquerieta a lo que el anterior president de la Asocicio de veis, Miguel  Levanteri ha rebatut dient que “el barri no necessita inversions, ni diners si no que es complisca la llei igual que en la resta de la població d'Alzira” ““Açí no es pot viure”

En aquesta assemblea veïnal es van viure moments de tensió donat l'estat de focus de delinqüència, maltracte animal, problemes d'adaptació que es repeteixen habitualment i que s'estan realitzant durant mes de 10 anys. Problemes que es van exposar lliurement davant els màxims responsables polítics d'Alzira i que segons van comentar s'estan tractant des de l'Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.