TotAlzir@: Millores al parc de la Marina Espanyola d'Alzira

domingo, 1 de mayo de 2016

Millores al parc de la Marina Espanyola d'Alzira

  • Alumnes del programa formatiu de Qualificació Bàsica Adaptada de Jardineria condicionen els parterres del parc de la Marina Espanyola

Nou jóvens del programa formatiu de Qualificació Bàsica Adaptada de Jardineria, destinat a persones amb necessitats educatives especials permanents, estaran fins al 26 de maig realitzant les pràctiques en la zona enjardinada del parc de la Marina Espanyola.

El passat 11 d'abril començaren les tasques de condicionament del jardí, d'esta manera la part teòrica d'este curs pot portar-se a la pràctica.
Amb la supervisió de la monitora del programa, els treballs de millora consistixen en omplir i decorar de plantes els parterres que rodegen el parc per tal de fer-los atractius.
El curs d'auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria està subvencionat per la Conselleria d'Educació, la qual també atorga una ajuda a l'altre programa anomenat Servicis Auxiliars de Peluqueria, que també està en fase de pràctiques dels seus alumnes per diverses peluqueries de la nostra ciutat, mitjançant un concert entre l'Ajuntament i estes empreses.
El regidor d'Educació i Infància, Pepe Grau, juntament amb el de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, van visitar els alumnes i es van interessar pels treballs que estan desenvolupant.

El dos regidors han coincidit en la importància d'este tipus de programes educatius que aconseguixen ajudar a introduir-se en el món laboral els jóvens amb necessitats educatives especials. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.