TotAlzir@: Sueca celebra la 13ª edició de l'Espai Jove

miércoles, 11 de noviembre de 2015

Sueca celebra la 13ª edició de l'Espai Jove

  •  El Consell de la Joventut i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca han organitzat, un any més, l’Espai Jove, una iniciativa que arriba enguany a la seua 13ª edició.

Divendres passat es va inaugurar l’exposició col·lectiva. Aquesta mostra és, any rere any, una oportunitat per als joves suecans per mostrar la seua creativitat, les seues obres i les seues inquietuds artístiques a la resta de veïns del municipi.
Un total de 18 artistes exposen enguany les seues obres en forma de dibuixos, pintures, fotografies i escultures a la mostra instal·lada a l’Espai Moret i a l’Espai Claros de la Sala d’exposicions Els Porxets de Sueca.


En la mostra multidisciplinària, que es podrà visitar fins el proper dia 15 de novembre, han participat enguany Sara Burguera, Roger Carrasquer, Gisel Gorris, Enri Navarro, Aida Navarro, Rita Alafarga, Alba Fluixà, Pilar Escrivà, German Rodríguez, Aida Mañez, Miguel Somovilla, Angela Clari, Ana Galope, Lucia Piera, Maria Riutort, Xusa Català, Agustí Cortes i Laura Mars.

En esta edició, com a novetat, l’Espai Jove s’ha inaugurat amb un passatge del terror, que es va organitzar el passat divendres, 30 d'octubre, al Casal Jove de Sueca.

L'acte d'inauguració de l'exposició es va completar amb la performance interpretada també per dos joves suecans “Amar a mar obert”. D'altra banda, la inauguració de la mostra col·lectiva d’aquesta 13ª edició va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Joventut, Xavier Masó i també una representació nombrosa de la corporació municipal. D’altra banda, hi van assistir un grup nombrós de membres del Consell de la Joventut i una representació important dels artistes participants.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Sueca, Xavier Masó, va agrair la participació nombrosa en aquest espai, una iniciativa que s'ha consolidat en el temps. Masó va destacar que en aquesta edició participa gent més jove que mai i això demostra, segons va assenyalar que “la gent de Sueca, des de ben jove, vol moure's, té inquietuds, té talent i ganes de fer coses”. El regidor de Joventut va agrair també al Consell de la Joventut de Sueca el seu esforç per treure endavant, cada any, aquesta  iniciativa dedicada al col·lectiu de joves del municipi i va aprofitar per fer una crida a tots els suecans perquè participen acudint a visitar la mostra.

Enguany el programa de l’Espai Jove, a més, es completa també amb les següents activitats que tindran lloc al llarg d’aquesta setmana al Casal Jove de Sueca.

11 de novembre, a les 18.30 hores. Taller de Just Dance al Casal Jove.
12 de novembre, a les 18:30 hores. Taller de pysla al Casal Jove.
13 de novembre, a les 18:30 hores. Karaoke al Casal Jove.
15 de novembre, a les 19.00 hores. Monòleg al Casal Jove, Dr P2.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.