TotAlzir@: CLOENDA DEL CURS DE CURADORS NO PROFESSIONALS DE PERSONES DEPENDENTS

lunes, 30 de noviembre de 2015

CLOENDA DEL CURS DE CURADORS NO PROFESSIONALS DE PERSONES DEPENDENTS

El passat dia 13 de novembre es va celebrar la cloenda del curs de curadors no professionals de persones dependents, organitzat per la Unitat d'Atenció a la Dependència de la Regidoria de Serveis Socials, i que va tindre lloc a la Casa de la Cultura. En esta tercera edició de l'acció formativa han participat un total de 29 assistents, familiars que actualment atenen persones amb discapacitat i majors.
S'han de destacar especialment aspectes com la participació activa de tots els curadors i les curadores, la implicació en els temes tractats i les experiències personals aportades al llarg de totes les sessions.

En l'acte de cloenda del curs, presidit per l'alcalde, Diego Gómez i Garcia, amb presència de la regidora de Serveis Socials, Marina Mir Mocholí, es va desenvolupar un fòrum de debat amb les propostes i suggeriments de les persones participants sobre els continguts impartits i les seues aportacions, no sols com a persones curadores implicades en l'atenció a persones amb necessitats especials, sinó també com a ciutadans preocupats per millorar el model de ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.