TotAlzir@: Primera victòria del Sueca Ricers Juniors a casa

jueves, 26 de noviembre de 2015

Primera victòria del Sueca Ricers Juniors a casa

El passat dissabte, l'equip de futbol americà local Sueca Ricers va jugar el seu primer partit com a local a l'estadi Municipal Antonio Puchades, aconseguint la seua primera victòria en un  encontre molt disputat i amb un resultat ajustat.

L'equip rival va ser el Giants de València i el resultat inicial, després de dos hores de joc, fou un empat amb un marcador igualat 14 a 14, pel que es va tenir que jugar una pròrroga addicional per a determinar el guanyador del partit, amb un resultat favorable per als nostres joves del Sueca Ricers, Sueca Ricers 20 – Giants 14.

Així el partit va ser molt disputat i amb una gran exigència de fons físic després de les dos hores de joc. Després de la baixa dels majors del club de futbol americà Sueca Ricers, els Juniors són els únics representants de la nostra ciutat en este esport. Per este motiu, des d'esta associació esportiva, aprofiten l'ocasió per fer una crida als veïns de Sueca per a sumar-se, ajudar i donar suport a este projecte esportiu que representa a la nostra ciutat en totes les ciutats de la Comunitat Valenciana en les que està jugant.


AMUNT RICERS

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.