TotAlzir@: Arrima't i la regidoria de Comerç posen en marxa la 5ª edició de la Piràmide del Comerç Local

sábado, 21 de noviembre de 2015

Arrima't i la regidoria de Comerç posen en marxa la 5ª edició de la Piràmide del Comerç Local

  •  L’Associació de Serveis i Comerç de Sueca, Arrima’t i la regidoria de Comerç, posen en marxa una nova edició de la Piràmide del Comerç Local.

Com ve sent ja tradició per estes dates, la Piràmide del Comerç s’ha tornar a instal·lar a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca. Aquesta estructura informativa de grans dimensions n’és una forma de promoure i incentivar les compres en el comerç local. La piràmide és una mena d’aparador dels comerços que participen en aquesta iniciativa, que enguany sumen un total de 47. Tots els comerços participen amb un xec regal de 30 euros.

El regidor de Comerç, Pau Roselló, ha assenyalat que “des d’esta regidoria seguirem recolzant i donant suport a iniciatives com esta que funcionen tant bé i que ajuden a potenciar el comerç local. Des de l’Ajuntament col·laborem, com s’ha fet en els darrers anys, aportant 700 euros en xecs regal. Des d’ací convidem a tots a participar i a il·lusionar-se en el sorteig dels premis”.
Per la seua banda el president d'Arrima't, Tony Landete, que ha acompanyat al regidor en la presentació de la 5ª edició de la piràmide ha volgut mostrar el seu agraïment tant a l’Ajuntament de Sueca com als comerços participants en la iniciativa i ha afegit que “sense ells esta iniciativa que ve celebrant-se ja cinc anys no haguera estat possible”.
El pròxim dijous 24 de desembre tindrà lloc el sorteig entre totes les paperetes participants dipositades a les urnes dels diferents comerços adherits a la piràmide. Els ciutadans podran optar als premis realitzant les seues compres en qualsevol dels comerços participants i depositant la papereta amb les seues dades a les urnes instal·lades als comerços. Hi haurà un únic guanyador del gran premi de la piràmide valorat en 1500 euros i a banda, se sortejaran també set xecs regal per valor de 100 euros cada un d’ells, tots per a gastar en els comerços participants.No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.