TotAlzir@: Entrega de credencials al nous components del Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alzira

viernes, 20 de noviembre de 2015

Entrega de credencials al nous components del Consell de Xiquets i Xiquetes d'Alzira

Alzira commemora la Convenció de la Declaració dels Drets dels Xiquets i Xiquetes amb un Ple on es van lliurar les credencials dels nous representants del Consell.

L'Ajuntament d'Alzira celebrà ahir el Ple número 19 per tal de lliurar les credencials als nous representants del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes; així com per a commemorar l'aniversari de la Convenció de la Declaració dels Drets dels Xiquets i Xiquetes, adoptada per l'ONU.

Cal recordar que hui, 20 de novembre, se celebra en tot el món el Dia Universal dels Drets de la Infància, encara que continua sent un document insuficientment conegut i els drets que recull encara disten molt de convertir-se en realitat en nombrosos racons del planeta. Este tipus de commemoració servix per a recordar que els drets de la infància estan ratificats, però no garantits.
Al Ple va actuar un quartet de flautes de la Societat Musical d'Alzira, compost per Gracia Colomer Ausina, Sandra Guillén Amores, Mar Murillo Blasco i Núria Rosell Montagud. Interpretaren l'Havanera de Bizet al principi del Ple, i la Seguidilla, també del mateix compositor, entre l'entrega de diplomes i la lectura de frases per part dels xiquets i xiquetes.
Enguany, com a novetat, els i les participants de secundària llançaren en veu alta quin és el somni que tenen per a la seua ciutat, Alzira.
Tant l'alcalde Diego Gómez com José Grau, regidor d'Educació i Infància, considixen en manifestr que "Este tipus d'activitat servix per a donar protagonisme al futur de la nostra ciutat", a més reconeixen que "Hem de ser sensibles i escoltar molt bé el que ens proposen els xiquets i xiquetes, ja que ells i elles tenen la seua pròpia visió de com podríem millorar  la ciutat, però també com podríem millorar com a persones".

L'alcalde animà a tots i totes a escoltar als nostres xiquets i xiquetes amb moltíssima atenció, perquè del menuts podem aprendre molt.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.