TotAlzir@: EL DISSABTE SE CELEBRA LA II MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG EN LA CIUTAT D’ALZIRA

viernes, 20 de noviembre de 2015

EL DISSABTE SE CELEBRA LA II MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG EN LA CIUTAT D’ALZIRA

El Saló Àrab de l’emblemàtic edifici La Gallera, en el carrer Escoles Pies, es convertirà durant 10 hores en centre de transfusions per acollir tots els voluntaris que acudisquen a fer la seua donació de sang, el dissabte 21 de novembre, en horari de 09h a 14h i de vesprada de 17h a 21h.
Des de l'Ajuntament d’Alzira, la Regidoria de Salut i la Regidoria de Festes han organitzar el II Marató de donació de sang, que farà d’este dia una especial jornada en la qual totes les veïnes i veïns podran participar, fent saber que Alzira és una ciutat solidaria, al mateix temps que disfrutaran d’una jornada de espectacles en la Plaça Major, amb artistes convidats que volen donar suport a esta gran acció, junt amb una sèrie d’activitats d’animació per als més menuts.

Aida Ginestar, regidora de Salut recorda que “ El centre de transfusions de la comunitat Valenciana visita habitualment la nostra ciutat, en diferents dades durant tot l’any, però no està de menys, que de tant en tant fem un xicotet recordatori de l’important que és ajudar els altres. Amb una simple donació es poden salvar tres vides, i tan sols et costarà 30 minuts del teu temps”.
Per la seua part la regidora de Festes, Isabel Aguilar, destaca la necessitat de col·laborar en un esdeveniment d’estes característiques, ja que “No fan falta raons per a ser solidaris, per ajudar els altres i si, al mateix temps, passem una jornada divertida amb tots els actes i espectacles que estan preparats, pot ser un gran dissabte per a compartir amb tota la família”.
El Centre de Transfusions juntament amb el Círculo Alzireño i l’Ajuntament d’Alzira convida totes les veïnes i els veïns a acudir a la cita del dissabte, i celebrar la II Marató de Donació de Sang.

La col·laboració de  tots és important i necessària. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.