TotAlzir@: L’ALCÚDIA LLIURA ELS PREMIS ALS MILLORS LEMES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

sábado, 21 de noviembre de 2015

L’ALCÚDIA LLIURA ELS PREMIS ALS MILLORS LEMES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Es projecta el documental “Mamá, duerme que yo vigilo”
El dimecres 25 una Marxa recorrerà l’Alcúdia per les víctimes de la violència contra la dona
Amb motiu del dia 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Alcúdia, a través del Consell d'Igualtat, va convocar un concurs de lemes contra la violència de gènere, amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar els més joves d'aquest greu problema social. Els lemes van estar proposats per xics i xiques de 12 a 18 anys

El lema guanyador “Si fa mal no és amor”, d’Enric Abel Ribes, és el que s’ha utilitzat aquest any per a les activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu d’aquest dia.
La regidora d’Igualtat, Anna Pérez, va lliurar els premis als millors lemes seleccionats pel Consell d’Igualtat, que va acudir a l’acte i es va fotografiar amb els guanyadors i guanyadores.
A més del lema guanyador “Si fa mal no és amor” van resultar finalistes i també premiats “Si la danyes a ella ens danyes a tots” d’Irene Mateu i “Mai més ni a mi ni a cap altra” de Julia Ribera.
Un dels objectius de l’Ajuntament de l’Alcúdia és la prevenció de la violència de gènere a través de la conscienciació dels nostres joves i adolescents. La participació no sols de xiques, sinó de xics en el concurs demostra que aquesta sensibilització és una meta fàcil d’aconseguir si es persevera en aquesta línia.
Posteriorment es va projectar el documental “Mamá, duerme que yo vigilo” sobre les conseqüències que la violència de gènere té per als fills i filles involucrats. Les seqüeles de la violència física i psicològica duren per a tota la vida. 
Per al dia 25, la Regidoria de la Dona i el Consell d’Igualtat ha organitzat una Marxa des de l’Ajuntament fins la Casa de la Cultura per les víctimes de la violència contra la dona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.